Over Proteco

Proteco Nederland is een vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Gemert. Proteco onderscheidt haar producten met voorsprong door slim te anticiperen op de veranderingen in deze markt. Het merk is nu gekoppeld aan een bekend beeldmerk voor installateurs en gebruikers dat sterk staat voor haar technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Proteco is niet voor niets uitgegroeid naar meer dan 60 landen wereldwijd. Wij als Proteco Nederland vertegenwoordigen al meer dan 15 jaar met succes de markt in de Benelux.

In 1971 begon Proteco met experimenteren en onderzoeken samen met professionele know-how op het hoofdkantoor in Castagnito, Italië. Vanaf toen tot op heden worden de meest up-to-date technologieën gebruikt met continue onderzoeken en procesverbeteringen waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit blijft.

Onze missie & visie

Wij houden van veilige systemen welke slim zijn ontworpen, voldoen aan alle eisen en uiterst betrouwbaar zijn. Hierdoor zijn we in staat installateurs en eindgebruikers te voorzien van het juiste comfort en kunnen voldoen aan de behoeften.

Dat is de reden waarom we ons voortdurend bezighouden met nieuwe oplossingen, werken met de nieuwste technieken, het gebruiken van de laatste technologieën en daarmee verbetering brengen in deze markt. Zo zorgen wij dat onze klanten voorzien worden van een kwaliteitssystemen welke zij zorgeloos kunnen gebruiken. Het zijn van een professionele betrouwbare partner voor onze klanten. Dat is waar we blij van worden, dat is waar we het voor doen. Een serieuze partner altijd altijd naast je. Omdat uw succes, ons succes is. Dat is zeker.

Proteco wereldwijd

Proteco wereldwijd

Bedrijfsgegevens

Proteco Nederland
Adres: Roer 6, 5422 WZ, Gemert, Nederland
Telefoonnummer: 0492 – 700 232
E-mail: klantenservice@proteco.nl
KvK-nummer: 17227814